de T-Straat

het studentenhuis aan de Telegraafstraat 50a is een mooi monumentaal pand met 14 studentenkamers. het unieke aan dit studentenhuis is de ligging, de locatie is simpelweg perfect! Op 4 minuten lopen van het station, 3 minuten lopen naar de studentenkroegen, 10 minuten fietsen naar universiteit of hbo (fontys / avans) en 1 minuur lopen van de supermarkt. 

Naast de unieke locatie en de gezellige huisgenoten heeft dit huis nog veel meer te bieden. Om te beginnen met de grote huisbar! Voorzien van tapinstallatie met Grolsch van de tap, in de zomer witbier, en professionele licht- en geluidsinstallatie is dit de uitvalsbasis voor prachtige avonden met je huisgenoten, maar ook met bevriende Dameshuizen. Naast en huisbar is de ‘’T-straat’’ ook voorzien van een grote professionele horeca keuken. Hierin wordt elke avond door 2 huisbewoners gekookt voor iedereen, samen eten hoort er dus ook bij. Uiteraard is dit allemaal alleen als je daar zelf zin in hebt.. Op je vrije avonden is het ook mogelijk om gezellig met je huisgenoten een film of voetbal te kijken op de tribune in de gezamenlijke woonkamer. In deze woonkamer staat een grote 60 inch TV met onder andere Ziggo Sports (alle Europese voetbal competities).

Mocht je tussendoor lekker actief bezig willen blijven kan dat ook in de fitnessruimte die wij hebben, of je loopt in 2 minuten naar de Basic Fit. Naast de bar en woonkamer hebben wij ook nog een dakterras en een normaal terras met lounge set tot onze beschikking. Hier brengen wij menig zomeravond door onder het genot van een witbiertje, BBQ en (bord)spel.

Het zal je ouders goed doen om te horen dat wij uiteraard ook 2 wasmachines en 1 droger hebben. Daarnaast worden alle gemeenschappelijke ruimtes (3 douches, 2 WC’s, bar, keuken en woonkamer) tweemaal per week schoongemaakt door onze schoonmaakster Plien.

Mocht je even behoefte hebben aan privacy of in het weekend terug gaan naar je ouders is dat natuurlijk geen enkel probleem. Alle deuren kunnen gewoon op slot, wel zo fijn.

Voor €290,- per maand (inc. G/W/L en al het bovenstaande) is alles hier aanwezig om van je studietijd een echte studententijd te maken!